Yritys

Jyväskylän HuoltoSilta tarjoaa kiinteistöjen huolto-, siivous- ja viherpalveluita jo 30 vuoden kokemuksella. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja ajanmukainen kalustomme takaavat, että hoidamme kaikki työt ripeästi ja tehokkaasti.

Työllistämme tällä hetkellä noin 70 vakinaista kiinteistöalan ammattilaista: siistijöitä, huoltomiehiä, konemiehiä sekä puutarha- ja toimistoalan ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme vuosittain lähes kolmellekymmenelle opiskelijalle ja nuorelle työkokemusta ja lisäansioita kesän nurmenleikkuu- ja puutarhatöissä sekä talven lumitöissä.

HuoltoSillan perusarvoista ensimmäinen on ihmisen kunnioittaminen.

Asiakkaillemme se tarkoittaa yhdessä sovittujen töiden toteutusta, reipasta ja asiallista palvelua, nopeaa reagointia poikkeustilanteissa, hyvää tavoitettavuutta ja viihtyisämpää asumista tuttujen ja turvallisten huoltohenkilöiden myötä.

Työntekijöillemme tarjoamme mahdollisuutta ja kannustusta itsensä kehittämiseen alan ammattikoulutuksessa ja kursseilla sekä avointa, rehtiä ja keskustelevaa henkilöstöpolitiikkaa ja suunnitelmallista huoltotoimintaa.

Visiomme on, että HuoltoSilta tunnetaan ja tunnustetaan Jyväskylässä ja osin valtakunnallisestikin ammattilaisyhteisönä, joka on työnantajana toivottu ja toimeksisaajana haluttu!

Kuljemme määrätietoisesti kohti tavoitettamme. Tule Sinäkin mukaan kokemaan kehittyvän ja nykyaikaisen kiinteistönhoitoyrityksen yhteys.

Tervehtien

Jyväskylän HuoltoSilta Oy.n henkilöstö