Huoltosilta Oy:n ilmoituskanava

Huoltosilta Oy:n EU Whistle blowing – sisäinen ilmoituskanava
”Tässä sisäisessä ilmoituskanavassa voit tehdä ilmoituksen epäilemästäsi väärinkäytöksestä tai epäeettisestä toiminnasta.

Kaikki ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti

Ainoastaan valtuuttamamme henkilöt saavat tiedon ilmoituksesta ja käsittelevät niitä. Henkilöllisyytesi ja lähettämäsi tiedot on suojattu ja käsittelemme ilmoituksesi luottamuksellisesti ilmoittajien suojelua koskevan direktiivin vaatimusten mukaisesti. Voit halutessasi tehdä ilmoituksen myös nimettömästi.

Käsittelyn aikana saatamme pyytää sinulta tarvittaessa lisätietoja. Tällöin saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi, jonka jälkeen voit kirjautua tunnuksillasi Viestikanavaan, jotta voit nähdä sinulle lähettämämme viestit ja halutessasi vastata niihin.

Vastaanottokuittaukset

Pyrimme antamaan vastaanottokuittauksen ilmoituksesta seitsemän päivän sisällä. Vastaamme kolmen kuukauden kuluessa, mihin toimenpiteisiin olemme ryhtyneet. Saat näiden viestien saapumisesta ilmoitukset antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Huom: asiakaspalautteille on omat, erilliset kanavansa

Huomioithan, että asiakaspalautteet eivät kuulu tähän kanavaan. Niitä varten voit käyttää verkkosivuillamme olevaa lomaketta tai sähköpostia.

Ilmoituskavava

Pääset ilmoituskanavaan alla olevasta painikkeesta. Ilmoittajan ohje

Tee ilmoitus