Hyvä asiakas

Jos työpyyntösi liittyy huoneiston LÄMPÖTILAAN, lue nämä faktat ensin:

SISÄLÄMPÖTILA: Terveellinen ja energiatehokas huoneiston lämpötila on +19 ja +22 celsiusasteen välissä. Liian alhainen tai korkea lämpötila ei ole hyväksi asukkaalle tai asunnon rakenteille. Makuuhuoneissa suositellaan jopa hieman alhaisempaa lämpötilaa (n. 18 -19 C astetta), mikä tutkitusti parantaa unen laatua.

LÄMPÖPATTERIT: Lämpöpatteri alkaa lämpenemään vasta, kun huoneen lämpötila laskee termostaatin mukaan liian alas. On normaalia, että patterin yläosa on lämmin ja alaosa viileä. Patterit toimivat siis oikein, jos huoneiston lämpötila on +19 C ja +22 C asteen välissä, vaikkei patteri olisikaan lämmin.

TERMOSTAATIT: Lämpöpattereiden termostaatit on valmiiksi säädetty kohdilleen leikkaamaan ylilämpöä. Älä irrota termostaatteja tai muuta niiden perusasetuksia. Tarkista, että huonekalut tai verhot eivät peitä termostaatteja.

KESKUSLÄMMITYS: Talokohtaiset lämmönsäätöjärjestelmät ovat tarkastettu ja säädetty talvea varten. Jokaisessa kiinteistössä noudatetaan, sille määritettyä omaa lämmityssuunnitelmaa. Järjestelmä muuttaa automaattisesti lämpöä pakkasen lisääntyessä tai ilman lämmetessä.